Kako do sopstvene knjige

Dragi moji stvaraoci lepe pisane reči,

Izdavačka agencija Belov nastala je sa idejom da pomogne talentovanim neafirmisanim autorima, koji su napisali svoje prvo delo, roman, dramu, zbirku poezije, stručnu literaturu, da dođu do svog prvog štampanog izdanja. IA Belov nije specijalizovana samo za prva izdanja, već podjednaku zastupljenost imaju i kvalitetni autori koji iza sebe već imaju jedno ili više štampanih izdanja. Moto IA Belov je: ''IZDAVAČ PO MERI PISACA'' što znači da svaki autor za svoj novac mora imati fer i korektan tretman. 

dalje...


Književni konkursi

Svi prozaisti i poete, čija su književna dela objavljena u tekućoj godini, ili će objaviti svoje delo za IA Belov, imaju pravo da konkurišu na književnom konkursu za nagradu: ,,Književna povelja Nino Belov''. Rukopisi se šalju u jednom word ili pdf dokumunetu, na adresu sasa.kuzmanovic112@gmail.com sa obaveznom biografijom i bibliografijom autora.

Redakcija IA Belov će sve rezultate konkursa objaviti na sajtu i u sredstvima informisanja, a autor prvonagrađenog dela stećiće pravo da sledeću knjigu objavi o trošku izdavača u ograničenom tiražu.Prvonagrađena knjiga će biti promovisana na našem internet portalu, kao i prijateljskim internet stranicama i portallima. Prodaja knjige biće vršena preko naše online knjižare, kao i putem zvanične distribucije. Izdanja objavljena u drugoj izdavačkoj kući nemaju pravo učešća.

IA Belov će u toku godine raspisivati i književne konkurse na različite teme. U konkursima će biti podjednako zastupljeni različiti književni rodovi, drama, poezija. Za učešće na konkursu plaća se kotizacija od 1.500,00 RSD. Nakon isteka konkursa, štampanja i izdavanja zbornika radova, biće proglašeni dobitnici književne povelje Nino Belov. Svi, u zborniku, zastupljeni pisci i pesnici, dobiće po primerak Zbornika radova. Manifestacija proglašenja, biće propraćena u digitalnim sredstvima javnog informisanja.


Radionica kreativnog pisanja za osnovce


Radionica kreativnog pisanja Belov namenjena je svim malim budućim piscima i poetama uzrasta od 8 do 15 godina. U radionici se učimo samostalnom i grupnom pisanju, čitanju ali i analiziranju dela, domaćih i stranih pisaca i pesnika.

Nakon svake radionice deca dobijaju domaće zadatke kako bi se usmeravala ka samostalnom pisanju i pronalaženju sopstvenog stila pisanja. Deca će povremeno imati priliku da se upoznaju i druže sa nekim od pisaca i pesnika novije generacije.

dalje...

Radionice kreativnog pisanja za odrasle


Radionica kreativnog pisanja poezije

Radionica kreativnog pisanja u prozi

Radionica kreativnog pisanja scenarija

Radionica kreativnog pisanja bloga

Radionica kreativnopg pisanja reklamnih tekstova

Radionica kreativnog pisanja za sajtove


         Izdanja BELOV

detaljnije

400,00 RSD

detaljnije

500,00 RSD


detaljnije

450,00 RSD


VESTI


  • U ,,Noći knjige'', 13.12.2019. možete kupiti izdanja Belov po popustima na zbirnu cenu koštanja i to:
kupovinom jednog primerka 25%
kupovinom dva primerka 30%
kupovinom tri primerka 35%
kupovinom četiri i više primeraka 40% 
  • 07.12.2019. u TC Stadion, u Beogradu, organizovana je promocija izdanja Belov kao i još jedno druženje pisaca sa čitalačkom publikom.
  • 17.11.2019. u TC Zira, u Beogradu, organizovana je prezentacija izdanja Belov kao i druženje pisaca sa čitalačkom publikom.